Special FX

Ben je opzoek naar special effect make- up voor het vervormen, benadrukken en veranderen van kenmerken in bijvoorbeeld het gezicht? Bij maskers & pruiken zijn wij al sinds 1947 gespecialiseerd in professionele FX make-up zoals nepbloed, latex oren, nep tanden en speciale lenzen. Je kunt al onze producten eenvoudig online bestellen of kom langs in onze winkel.

Latex applicaties.
Op maskers & pruiken vind je allerlei soorten latex applicaties. We hebben latex oren, neuzen, wonden, hoorns en meer. Alles is van hoge kwaliteit waardoor het met de juiste omgang meerdere keren gebruikt kan worden.

FX 3D transfer. 
FX 3D transfers zijn latex vrije nep wonden die bijna niet van echt zijn te onderscheiden. Bij maskers en pruiken hebben we wonden zoals een vampierenbeet, een verbrande huid of een doorgesneden keel. Maak de wonden nog realistischer in combinatie met onze make-up en nepbloed.

Nep bloed.
Op maskers & pruiken hebben we nep bloed, bloedspray, bloedpasta, schaafwondenbloed, zombie spray en bloedcapsules. Het meeste van ons nep bloed komt van het bekende merk Grimas en is erg fijn in de gebruik.

Special FX lenzen. 
Onze speciale party lenzen zijn beschikbaar in allerlei kleuren en patronen en zijn erg bijzonder om te zien. Het zijn zachte lenzen die geschrikt zijn voor 1 maand gebruik.

✓ Gratis verzending bij besteding van €50,- euro of meer. ✓ Uit voorraad levering in 24 uur – Snelle levering backorders.
✓ Unieke Collectie & klantenservice met kennis van producten.✓ 14 dagen op zicht. Niet goed? Altijd geld terug! ✓ Specialist sinds 1947.