Over ons

Maskers en pruiken is een onderdeel van Kostuumhuis Kalf een kleding verhuurbedrijf in Zwolle. Kostuumhuis Kalf is opgericht in 1947 om de Operettes te voorzien van luxe pruiken en op maat gemaakte kostuums. Inmiddels wordt het bedrijf gerund door de vierde generatie en houden wij ons nog steeds bezig met mooie kostuums en accessoires.

Omdat wij vinden dat een mooi kostuum niet compleet is zonder de nodige accessoires bieden we deze aan in onze winkel. We krijgen veel enthousiaste reacties op onze unieke producten waardoor we aangemoedigd werden om in deze nice-markt een webwinkel te beginnen. Met kennis van de producten en klantvriendelijk & service gericht ondernemen geloven we in de kracht van de speciaalzaak op internet.

Via maskers & pruiken kun je unieke producten kopen die je outfit compleet maken, denk hierbij aan venetiaanse maskers, unieke snorren/baarden, griezelige horror maskers & special FX schmink. Op dit moment zijn we druk bezig onze pruiken collectie aan te vullen met unieke items.

We zijn nog maar net gestart met de webwinkel en vullen deze dagelijks met nieuwe producten. Via Facebook of Twitter blijf je op de hoogte!

Maskers en Pruiken is onze tweede webwinkel, eerder richten we www.mascottepakken.com al op. hier verkopen en verhuren wij luxe en professionele mascottepakken, ook kun je daar een mascottepak op maat laten maken. En natuurlijk zijn we nog volop actief in onze fysieke winkel te Zwolle, Kostuumhuis Kalf.

Wil je meer weten over ons, onze producten? Neem gerust contact met ons op we vertellen er graag over!