Schmink en make-up

Ben je opzoek naar professionele schmink en make-up? Dan ben je bij maskers & pruiken aan het juiste adres. Sinds 1947 zijn wij gespecialiseerd in professionele schmink en make-up van o.a. het merk Grimas. Naast de schmink en make-up hebben we ook allerlei accessoires zoals professionele penselen en borstels, nep wimpers, lijm en meer. Je kunt al onze producten eenvoudig online bestellen of kom langs in onze winkel.

Basis schmink en make-up. 
Bij maskers en pruiken hebben we allerlei soorten basis schmink en make-up, zo hebben we cake make-up, foundation, vetschmink, poeders en meer. Al onze basis schmink en make-up is van het merk Grimas, een merk dat veel wordt gebruikt in de visagie en die erg vriendelijk is voor de huid. 

Make-up. 
Naast al onze basis schmink en make-up hebben we bij maskers en pruiken ook verschillende niet basis make-up zoals lipstick, polyglitter, oogschduw, mascara en meer. Ook hier bieden we vooral make-up aan van het merk Grimas. 

Paint glow. 
Van het merk Paint glow bied maskers en pruiken glow in the dark make-up, holografische glitter, neon UV make-up en gekleurde haarspray. Deze make-up geageerd op blacklight en is te gebruiken op het gezicht maar ook als body paint.

Accessoires. 
Alle accessoires die je nodig hebt zoals bijvoorbeeld penselen, borstels of sponsjes voor het aanbrengen van je schmink of remover om de schmink vervolgens weer te verwijderen. Verder hebben we ook accessoires zoals nep wimpers of lijm. Eigenlijk alles om het weken met de schmink en make-up wat makkelijker te maken. 

✓ Gratis verzending bij besteding van €50,- euro of meer. ✓ Uit voorraad levering in 24 uur – Snelle levering backorders.
✓ Unieke Collectie & klantenservice met kennis van producten.✓ 14 dagen op zicht. Niet goed? Altijd geld terug! ✓ Specialist sinds 1947.