Betaalgemak

Betaalmogelijkheden

1) Vooraf betalen. U kunt de betaling per bank / giro voorafgaand overmaken op bankrekening 171778855 t.n.v. VANFREYDACH te Zwolle, met vermelding van het door u verkregen ordernummer. Na ontvangst van uw betaling worden de artikelen verzonden.

2) Betaling per iDEAL. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Hiervoor brengen wij geen extra kosten in rekening. U kunt direct gebruikmaken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Na ontvangst van uw betaling sturen wij u een bevestiging per e-mail en worden de artikelen verzonden.

3) Wij bieden de mogelijkheid om uw pakket af te halen bij onze winkel in Zwolle. U kunt bij het afhalen contant of via pin betalen.

Vragen over Rekeningoverzicht/factuur

Heeft u een vraag over een factuur, dan kunt u het beste contact met ons opnemen.

Vragen over kortingscode/waardebon

Heeft u een Kortingscode of cadeaubon van ons mogen ontvangen, dan kunt u deze na het bestellen in het betaalproces inleveren. Het systeem zal automatisch het bedrag verrekenen. U kunt de kortingscode/waardebon maar eenmalig inwisselen. De kortingscode/waardebon is niet tegen geld inwisselbaar.