Pruiken

Op zoek naar een pruik? Bij maskers en pruiken zijn wij al sinds 1947 gespecialiseerd in allerlei soorten pruiken zoals typetjes pruiken, Halloween pruiken, fever pruiken en meer. Onze pruiken zijn er in verschillende kwaliteiten en zijn gemaakt met synthetische materialen. Je kunt al onze producten eenvoudig online bestellen of kom langs in onze winkel.

Pruikencategorieën

Filter dames & heren

Filteren op kleur

Filteren op prijs

Pruiken. 
Bij maskers en pruiken hebben we veel pruiken van verschillende soorten kwaliteit en dus verschillende prijzen. Al onze pruiken zijn gemaakt van synthetisch materiaal met een fijne pasvorm.

Typetjes pruiken.
Een pruik van the Joker, een pieten pruik of een pruik van Amy winehouse. Bij maskers en pruiken hebben we veel verschillende soorten pruiken van herkenbare typetjes.

Fever pruiken. 
Deze luxe fever pruiken zijn van zeer goede kwaliteit en bijna niet van echt haar te onderscheiden, dit komt mede door de realistische scheiding in het haar. Ook kunnen deze pruiken makkelijke gestyled worden tot een temperatuur van 120 Cº en zijn ze in maat verstelbaar.

✓ Gratis verzending bij besteding van €50,- euro of meer. ✓ Uit voorraad levering in 24 uur – Snelle levering backorders.
✓ Unieke Collectie & klantenservice met kennis van producten.✓ 14 dagen op zicht. Niet goed? Altijd geld terug! ✓ Specialist sinds 1947.