Baarden & snorren

Maskers en pruiken biedt een ruime collectie aan met nep- snorren en baarden, wolcrêpe, Sinterklaas- en Kerstman baardstellen en meer. Alles is van hoge kwaliteit en gemaakt van echt- of nep haar. Je kunt al onze producten eenvoudig online bestellen of kom langs in onze winkel.

Kleur selecteren

Filteren op prijs

Theater/film snorren en baarden.
Maskers en pruiken heeft een breed assortiment aan snorren en baarden van hoogwaardige kwaliteit gemaakt van echt- of nep haar. De snorren en baarden zijn bedoelt voor eenmalig gebruik maar kunnen bij juist gebruik ook meerder malen gebruikt worden.

Wolcrêpe.
Onze Wolcrêpe van Grimas is gemaakt van schapenwol waarmee snorren, baarden en wenkbrauwen gemaakt kunnen worden. De wolcrêpe is bedoelt voor eenmalig gebruik en wordt verkocht per 0,5 m (50 cm). Gebruikt de wolcrêpe met onze Grimas Mastix of Grimas stoppelpasta voor het beste resultaat.

Baard en pruik sets. 
Voor en geheel complete look bieden wij sets met baarden en pruiken aan. Deze baarden en pruiken passen perfect bij elkaar en zijn uitermate geschikt voor meerdere malen gebruik.

Plaksnorren.
Onze plaksnorren zijn betaalbaar en heel simpel te gebruiken door de plakstrip aan de achterkant. Deze plaksnorren en baarden zijn bedoelt voor eenmalig gebruik en 100% synthetisch.

✓ Gratis verzending bij besteding van €50,- euro of meer. ✓ Uit voorraad levering in 24 uur – Snelle levering backorders.
✓ Unieke Collectie & klantenservice met kennis van producten.✓ 14 dagen op zicht. Niet goed? Altijd geld terug! ✓ Specialist sinds 1947.