Maskers

Maskers en pruiken heeft een ruime collectie aan professionele en unieke maskers. Zo hebben we de horror maskers, morph maskers, latex maskers en de Venetiaanse maskers. Je kunt al onze producten eenvoudig online bestellen of kom langs in onze winkel.

Maskercategorieën

Kleur selecteren

Filteren op prijs

Halloween en horror maskers.
Maskers en pruiken bied verschillende horror maskers aan zoals een zombie soldaten masker of een masker van een horror clown. Onze horror maskers zijn compleet gemaakt van latex wat zorg voor draagcomfort en het lang mooi blijven van het masker. Ook zijn alle maskers one size waardoor iedereen ze kan dragen.

Latex maskers. 
Masker & pruiken bied ook masker sets aan die bestaan uit losse stukken latex zoals latex neuzen, oren en/of voorhoofden. In combinatie met onze Grimas producten zijn deze maskers geheel naar wens makkelijk toe te passen.

Venetiaanse maskers.
We hebben veel verschillende soorten Venetiaanse maskers waaronder colombine-, volto-, veren- en jolly maskers. Al onze Venetiaanse maskers zijn met vakmanschap gemaakt en met de hand geschilderd. De maskers worden geproduceerd in een familie atelier waarbij deze vaardigheid van generatie op generatie wordt doorgegeven.

Morph maskers.
Onze morph maskers zijn beschikbaar in veel verschillende soorten kleuren en prints en gemaakt van een lycra, polyester mix waardoor er makkelijk door het masker kan worden geademd en gedronken. Ook zijn de maskers makkelijk op 30 graden te wassen en dus her te gebruiken.

✓ Gratis verzending bij besteding van €50,- euro of meer. ✓ Uit voorraad levering in 24 uur – Snelle levering backorders.
✓ Unieke Collectie & klantenservice met kennis van producten.✓ 14 dagen op zicht. Niet goed? Altijd geld terug! ✓ Specialist sinds 1947.